Detta förtjänar man

Sista dagen är snart över, imorgon återvänder de gamla rutinerna. Firar med müsli och bröd till en början! Idag genomförde man även eldprovet, 14km vandring i en blöt, lerig och stenig skog. Har precis duschat och ätit min sista måltid med LCHF. Nu myser jag ner mig med en tidning, mysmusik och välkomnar hösten!


Dagens ljusglimt

Har som sagt tidigare nämnt att LCHF är en del av vardagen. Idag blev det som allra tydligast. Skolrestaurangen hade slagit på stort och serverade pannkaka med sylt, grädde & socker. För min del blev det ost, morötter och sallad. Ganska så torrt, ja! Men när man besökte matsalen för andra gången så hade jag turen att komma över lax med broccoli. Dagens hiss går till kökschefen!

Renoveringsobjekt

Nu har man inte bara förnyat lite utav designen utan målet är att renovera den egna livsstilen. Eftersom jag har gått på LCHF i månads tid nu så har jag farhågor om att jag i oktober månad kommer återgå till mitt gamla jag, dvs den jag var i våras. Vill inte tappa det jag jobbat upp och framförallt inte komma tillbaka till de dåliga vanorna. 
 
Så nu i oktober blir det en nystart helt enkelt! Har flera mindre projekt som ska göras för att jag ska ha alla möjligheter till mitt nya jag. Idag till exempel inhandlade jag en ny plånbok! Kanske ingen big deal, men alltid något!
 

Photo: WeHeartIt