Helt slut

Skön dag i skolan idag. Efterår blev det ett tufft arm och axelpass, var helt mör i armarna när jag gick från gymmet. Sedan var det fort hem, byta om och sedan PW till hallen för ett träningspass med småtjejerna. Nu ligger man helt utslagen i soffan och ska väl ge biologin en chans. Imorgon gör jag möjligtvis min gruppassdebut eller så blir det ett vanligt gympass. Återstår att se!
 

Sovmorgon

 
Veckans enda sovmorgon firade jag med en onyttig frukost. Te, ägg och rostat vitt bröd med apelsinmarmelad. Hur gott som helst! Är ledig idag så har en del grejer jag ska få gjort. Jobba lite PA, skriva ett brev på franska och gymma står på agendan. Överväger också att ta en PW innan jag ska kompensera frukosten med en något nyttigare lunch. Älskar friheten en dag som denna!

Idag gick jag plus

Har haft en riktigt bra dag idag! Blev klar med en rolig presentation, gjorde klart en kemilabb, tränade med Linn och hann med att titta på Top Model. Största pluset denna dag är allt skratt jag hunnit med! Imorgon blir en lång dag, börjar 8 och slutar 17. Kämpa!
 
Blev armar, rygg och mage idag!