Let's talk about...

... träning och motion. Haha ojoj minns att jag spammade överallt i sociala medier när jag var igång och tränade. Upp till 6 dagar i veckan kunde jag hålla på och ta mig till gymmet och nöta med hantlar och skivstänger. Tyvärr rann både tiden och motivationen iväg. Stod med uppgifter i skolan upp över öronen och var tvungen att prioritera om. Gymkortet gick ut i slutet av april, men tänkte då att jag kör på och springer utomhus och tränar fys hemma. Jo, visst! Började även med LCHF igen för att desperat försöka bli av med lite extra vikt inför balen och studenten. Nu sitter jag här och det är mindre än en vecka som det är dags för det jag väntat på och taggat inför hela året, Rhodos. Efter studenten så tänkte jag att nu jävlar ska jag ta tag i det här och bli någorlunda fit tills det är dags att röra sig mot lite sydligare breddgrader och visa upp sig näst intill naken. Men icke, senaste veckorna har jag ätit som en ovetandes överviktig amerikansk tonåring. En glass slinker ner lätt och extra bearnaisesås till biffen är inte särskilt fel. Dock trodde jag att jag skulle ha mer ångest än vad jag har i detta nu. Har helt enkelt slutat bry mig om vad andra tycker. Ska inte låta lite extra tyngdkrafter hindra mig från att ha roligt. Det jag istället oroar mig över är den kommande förkylningen som börjar krypa fram igen. VILL INTE vara sjuk på Rhodos och sedan Tjeckien därefter.
 
Måste ändå erkänna att jag önskar mig drömkroppen och jag vill vara hur tränad som helst. Vill bli nya Wonderwoman! Men tyvärr är det en jävla resa. Vet att nu med skolan ur vägen och en hel drös med tid över så ska jag verkligen ta tag i den skiten. Känner att jag behöver en nystart och något att lägga min tid på. Har ju börjat med golf, men det kan man inte pyssla med året runt. Behöver en hobby helt enkelt. Vad jag vet i nuläget är att jag ska investera i ett nytt gymkort när jag kommer tillbaka från Skåneland och i själva Skåneland ska jag göra vad jag gjort de senaste åren: ha ett privat träningsläger. Blir så himla taggad bara av tanken. 
Dessutom överväger jag att börja med någon lagsport igen till hösten, troligtvis innebandy, men då på amatörnivå. Skulle behöva lite rutiner nämligen. Förhoppningsvis ska jag nå förra sommarens resultat, och lite till!
 
Kommer troligtvis ta bort detta inlägg, eller åtminstonde bilden. Kanske lite för personligt, men kände för att prata av mig lite. Men detta är iallafall förra sommarens träningsresultat. Bilderna är tagna med 3 månaders mellanrum, -8kg. 

Jag längtar efter...

... att få packa min väska till Rhodos

... min beställning från Bik Bok

... beskedet nästa vecka

... att vara ute tills solen går upp

... att slänga citronskal över balkongräcket

... hcp 36

... midsommar

... att få återse Tjeckien

... att skriksjunga med till en massa låtar

... att bada i Medelhavet

... att förhoppningsvis lyckas bli brun

... att ha en sjuhelvetes härlig resa med mina allra finaste vänner

Green card

Yey! Efter en lyckad golfrunda så kunde jag konstatera en sak, jag har tagit grönt! No more mercy haha! Nästa mål är hcp 36 så jag får vara med på familjemästerskapen senare i sommar i Landskrona. 
Idag beställde jag även somriga kläder som kommer komma till nytta, är så grymt taggad på Rhodos!! För övrigt så diggar jag livet som student och morgondagen väntar med en spännande utmaning. Håller tummarna för det bästa!