Unseen footage

 
Oredigerade bilder från Magaluftrippen förra sommaren. Hittade nämligen min gamla mobil som jag hade under resan. Vissa stunder längtar man tillbaka dit så mycket att det gör ont. Nu känns Rhodos längre bort än någonsin. Samtidigt som jag vill att tiden ska gå så fort och skolan ska vara klar så behöver jag mer tid till just skolan. Skrev det i början av året och säger det igen. Jag kommer troligtvis gå in i väggen.

Full fokus

Har påsklov nu, men kan inte riktigt ta ledigt än. Veckan ska uttnyttjas till fullo och ett flertal av punkterna på min to do-lista måste bockas av. Stänger ute mitt sociala liv, kommer endast kunna vara social på gymmet så det är där ni träffar mig kommande vecka när jag inte pluggar. När jag är klar med allt ska jag börja med en nygammal fritidsaktivitet som belöning. Ska bli så fruktansvärt kul, blir lycklig av tanken!
 
Nu ska jag dränka mina sorger i chips. Vänner som sviker är det värsta, medan vänner som ställer upp är det bästa!

Körkort

 
Blev ett besök hos Trafikverket imorse vilket resulterade i att jag åkte därifrån med ett körkort, visserligen inte i handen utan det kommer nästa vecka. Firades här hemma med en mäktig kladdkaka och fick dessutom ett par skålar i present. Första bilturen solo gick till postlådan och tillbaka, lika lycklig ändå!