Leave the world behind

 
 

Så jävla bra låt och snygga män. Typ kär, så vackert. Ska börja blogga normalt igen nu. Dessutom är jag i stort sett fri idag. Det dök upp ett nytt prov igår. Men nästa torsdag så är det officellt, ingen mer skola på några år. Wow!

TO DO (Förutom Ryan Gosling)

Labrapport: Jonbytare
Labrapport: Fällningstitrering
Labrapport: Papperkromatografi
Labrapport: Acetylsalicylsyra
Biologiprov: kap 19,20,21
Biologiprov: kap 7,17,18
Referatrecension i svenska C
Studenttal i svenska C
Religion examination
Religionsuppgift
Religionseminarium
Photoshopprov i webbdesign
Webbdesign skrivuppgift
Matte E-prov
 
Sammanlagt 12 saker på 14 dagar. Därav orsaken till att jag låser in mig, unnade mig dock lite hockey ikväll. Kommer troligtvis uppdatera detta inlägget innan jag skriver på något nytt. Wish me so much fucking luck!
 

Edit (2013-05-15): Fick reda på att ALLA skrivuppgifter ska vara inlämnade ABSOLUT SENAST på fredag. Tack för att jag fick ta del av den informationen idag. Bra jobbat Karolinska! 
Edit (2013-05-24): Återstår ett prov som jag fick reda på igår. Biologi, yey!

Microsoft Word-hora

Hej allihopa som tålmodigt väntar på att ja ska uppdatera detta trista ställe. Jo, just nu ser mitt liv lite kaosartat ut, iallafall på pluggfronten och man blir inte mindre stressad när det är så mycket annat som ska fixas. Nej, den här veckan kommer jag bli tvungen till att låsa in mig. Jobba som jag gjorde med PA:t. Har 12 uppgifter som måste bli gjorda på 14 dagar. Minst sagt kaos. Snart är det här över, snart är gymnasiet över, snart är jag fri. Håll ut!
 
Det skulle kunna vara min bild ovan, men den är från weheartit. Jag kommer iallafall ha på mig något snarlikt!