Blandat

Mina dagar har på senaste tiden innehållit mycket träning och jag älskart! Har både tränat kondition och styrka och har blivit bättre i båda diciplinerna. Tränade armar igår och lyckades öka på både triceps och biceps, måttlig träningvärk idag. Dessutom har jag börjat få lite mer flås när jag springer vilket också är helkul! Ska faktiskt försöka slå mitt PB i 5 km imorgon förmiddag. Dock får vi se hur mitt högra ben mår då jag fick fruktansvärt ont under benpasset idag. Troligtvis inget allvarligt, var nog bara dåligt uppvärmd. Det vankas i vilket fall som helst ryggpass till kvällen också vilket känns kul, är riktigt taggad!
 
Annars då, förutom träning? Ja, det finns inte så mycket att säga. Några highlights är att en liten minilön trillade in igår. Sedan så bokade jag in en resa till Oslo över nyår vilket ska bli grymt kul! Känner mig lika taggad som inför en partyresa haha! Till helgen kommer också min fina nudelkompis Ida hem och jag tror vi kommer ha en fruktansvärt trevlig utgång tillsammans. Har saknat henne och alla de andra brudarna, men dem får man som sagt återse vid årsskiftet. Mäktigt!
 
 
 
Update: Sänkte mitt PB med 2 minuter. 5 minuter återstår tills jag får köpa mig ett par nya träningsskor!
 

Ingenting

Ja just det! Det jag sysslar med för tillfället är ingenting. Skypea nyss med mina fina vänner i grannlandet i väst, och jag hade ingenting att berätta. Känner att jag måste göra något spännande i livet. Men det rullar ju på i samma spår, gym på vardagar och jobb på helgerna. Blir lätt uttråkad nu för tiden, har hänt att jag tränat två gånger samma dag för att jag haft så tråkigt. I onsdags till exempel, först 5 km spring på morgonen och sen axel och armpass på kvällen. Igår kväll lade jag mig tidigt för att jag hade så tråkigt och inte kunde komma iväg till gymmet. 
 
Idag iallafall så blev först gympass på morgonen, sedan till den kaosartade rean på Bikbok. Efter det blev det lunch med mamsen i saluhallen. Tog kyckling/feta sallad med rhode islanddressing från JOS baren. Typ godaste jag ätit på länge! Nu ikväll blir det Idol och jag ska för en gångs skull sätta mig ned och titta på fotboll, om jag inte har lagt mig innan dess. Imorgon blir det löprunda och sedan jobb vid 11. Ska faktiskt bli kul!  
 
 
 

DM-final 2014!

Obesegrade i gruppspelet, vilket innebär att vi är i DM-final för tredje året i rad. Så stolt tränare till dessa duktiga tjejer!