Lägesrapport

Utsikt från planet, det sista jag såg av Sverige.


Kul att så många har hittat hit!
Anlände igår kväll och tempot har sedan dess varit 180. Mycket att ta in och mycket nya rutiner, så bloggen kommer i nuläget komma i andra hand tills jag installerat mig ordentligt. Stay tuned!

Au pairer i Paris

Det börjar närma sig! Nu innan avresan så har jag kommit i kontakt med några andra au pairer som åker samtidigt som jag. Bland annat en tjej från min franskagrupp i högstadiet, vad är oddsen? Har även pratat med en jättetrevlig och rar tjej som heter Nora och hon åker nu på söndag. Hon kommer också blogga under sin tid i Frankrike och ni hittar hennes blogg HÄR.

Hej då/på återseende

Ursäkta för dåliga iPhonebilder. Systemkameran kommer snart användas mer flitigt, promise!
 
Hade en riktigt bra dag igår. Jobbade min sista schemalagda dag och gick runt och var helt euforisk. Paris har verkligen börjat bli verklighet nu, inte minst när kvällen bjöd på hejdåmiddag på Pitcher's med goda hamburgare och ens kompisar samlade runt ett bord. Tack alla ni som kunde komma och på återseende, kommer ju ändå hem över jul. Idag ska jag förbereda inför resan med att packa, hämta ut glasögon och sedan varva ner framåt kvällen med att gå på bio med systern. En helt okej dag det med!