Rejäl uppdatering

Hej blöggen, längesen! Men jag ska bli bättre promise! 

När jag tänker efter en första gång så kan jag inte komma på så mycket att uppdatera om, men när jag tänker efter ytterligare en gång så finns det ändå en del. Kanske inte världens roligaste händelser att läsa om, men ändå! 
I början av februari lyckades jag få en 20-kilosvikt på stortån så då var det godnatt med allehanda träning och jobbsök. Förutom en blå tå så blottades det även hud som skulle ha legat under nageln. Svårt att förklara i text, men det var inte helt smärtfritt iallafall. Kort sagt så hade nageln tryckts ner på något konstigt sätt under huden. Därför blev det ett smärtsamt besök på vårdcentralen där de ryckte och slet för att få in huden under nageln igen. Trauma på hög nivå och jag lämnade byggnaden gråtandes och satte mig sedan i en bil till röntgen. Lyckligtvis ingen skelettskada, men fortfarande minst lika mycket smärta. 
Efter en vecka med en uttorkad och asolspritstinkande tå så kunde jag göra veckans besök i stallet. Precis innan ritten så trampar åbäket mig på den andra foten. Kul. Det resulterade i en blå högerfot. 
Nu en månad senare så har jag fortfarande ont i den föredetta blåa foten och tånageln är lös så får gå runt med ett plåster 24-7, men men, jag haltar iallafall inte på båda fötterna längre.
 
Jag har också lämnat en del CV:n på en del ställen, mest negativ respons, men jag håller tummarna ändå. Kan också berätta att jag är väldigt kluven om vad jag vill göra nu till hösten. Söker en del program så som civilingenjör och civilekonom, men det kan lika gärna bli så att jag tar ett år i Paris/London. Nästan det jag vill just nu, mer än att plugga. Vill också egentligen komma in på SIH som internationell inköpare istället för något annat. Så.. drömscenariot är att komma in på SIH till hösten och parallellt läsa textil materiallära på distans. Alternativ två är att bli au pair i Paris och läsa textilkursen samtidigt och sedan söka till SIH hösten 2015 istället. Varför jag söker de andra programmen är mest för att se vart jag kommer in och för att jag ska ha ytterligare ett alternativ om jag ändrar mig.
 
Mycket och rörig text, men det är detta som pågår i mitt huvud just nu så jag tyckte att det var att dela med mig lite. Kanske ska switcha om och blogga om något helt annat istället. Att skriva vad jag gör om dagarna är inte så roligt eftersom min vardag är väldigt monoton och kan tänka mig att det inte är så roligt att läsa heller. Så nu tänker jag leka lite känd bloggare och fråga mina få läsare vad ni vill läsa om? Leave a comment below xo