Kära återseenden

 
I fredags landade jag på svensk mark. Mycket skön känsla, men kommer verkligen sakna Paris och alla au pairvänner.
Idag spenderade jag min eftermiddag med härliga Thörne, väldigt roligt att catcha upp och även ventilera ens egna erfarenheter. Hann även svänga förbi Mellringehallen för att kika på Kleists match och även få en svettig kram. Ska bli så skönt att få slappna av och hänga med dessa bruttor innan det är dags att återvända till baguetternas land.

Söndagshäng i trädgår'n

 
Söndagar är redan känt för att inte vara veckans mest produktiva dag. I sällskap med Merel och Johanna tog vi oss in till Paris och Jardin du Luxembourg. Köpte med oss baguette, avokado, mjukost och andra gottigheter och slog oss sedan ned på varsin grön stol i trädgården. Perfekt lunch och ännu bättre umgänge. När solen började närma sig horisonten tog vi bussen mot Le Marais och mötte upp Maria en kortis. Slutade med att lunchsällskapet satte sig på den lite 50-talsinspirerade restaurangen Le Pick-Lops. Drog som vanligt menyns nitlott, men var iallafall mätt när vi begav oss hem igen.
 
33. Besöka berömda trädgårdar som Jardin du Luxembourg 

Vad som pågår

Har ju minst sagt varit ganska frånvarande här i bloggen de senaste veckorna. Jag har nämligen inte haft någon ork eller driv till att uppdatera varje dag då massor av annat har tagit upp min energi. Delvis har det varit själva jobbet, men framförallt har det med hushållet att göra. För några veckor sen insåg jag att jag inte trivdes, jag kunde inte slappna av när jag var hemma. Kände en konstant stress över varje rörelse och sak jag gjorde. I kombination med detta och antalet personlighetskrockar mellan mig och värdföräldrarna så tog jag beslutet att lämna. På fredag så sitter jag på flyget hem. Men kärlekshistorien mellan mig och Paris är inte över än.
Jag bor nog troligtvis här igen i januari.
 
Quote from tumblr.