Med ett öga för detaljer

Harrys trollstav och glasögon, brev från Hogwarts och marodörkartan
Tidvändaren
"So... you're going to suffer but you're going to be happy about it."
Halvblodsprinsens trolldrycksbok
 Bevingad nyckel och De vises sten
 
 
Det är ju lov nu så för min de har det betytt jobb från morgon till kväll. Spenderade iallafall första dagen på Harry Potter-utställningen tillsammans med pojkarna och det var en rolig upplevelse. Småpojkarna var minst sagt insatta och sprang runt som tokar, men vet någon som skulle ha varit mycket värre. Iallafall så försökte jag ta så mycket bilder som möjligt, dock var det väldigt mörkt överallt och min kamera är verkligen inte alls bra inomhus. Ni får iallafall njuta av de bästa bilderna som jag lyckades ta; vilket var objekten i alla montrar.
 
Imorgon ger jag mig av tidigt för att återse Bretagne, men bor denna gång i familjens egna sommarhus. Dock finns det inget internet där så kommer vara helt bortkopplad från omvärlden, om man inte smsar eller ringer förstås. Jag är tillbaka i maj så då blir det bildbomb må jag säga. vi hörs!

Morgonstund

 
Färska (dock franska) jordgubbar till frukost.
 
Blev tyvärr tvungen att ställa in dagens hej då-lunch för Malin då min brännskada har blivit värre. Så jag ska återigen till doktorn i eftermiddag. Hatar, alltså verkligen HATAR, när jag måste ställa in saker och blir tillbakahållen av mig själv. 
 

Free cone yay

 
Idag var det Ben&Jerry som bjöd på årets första glass. Det var nämligen Free Cone Day idag så det var bara att gå dit och hämta ut en glass, efter en timmes köande förstås. Men det var det värt! Satte oss sedan i en liten park i närheten och bara njöt, mmm!
 
Och JA! Jag vet att de senaste inläggen bara har handlat om mat, men man gör ju inte så mycket mer än äter här borta. Ska försöka bättra mig också när det kommer till uppdateringen, men tyvärr har jag inte gjort så mycket spännande de senaste dagarna. Då jag första gången på 14 månader har en problemfri tå så har jag ändå lyckats komma iväg på lite löpturer, men det får väl bli en mindre paus med det framöver då jag igår tappade kokande vatten på foten. Så nu har jag en andra gradens brännskada på ena fossingen, jippi.