Västkusten idag

Såg lagom casual ut uppe i triumfbågen för några veckor sen. Bildcred: Mikaela
_____________________________________
 
Idag bär det av mot Bretagne med pojkarna för att spendera andra lovveckan hemma hos deras morföräldrar. Kommer inte ha med mig någon dator så uppdateringen under veckan blir inte den bästa. Vet ej om det kommer finnas wifi heller för den delen. Så framtills på lördag får ni njuta av turisten och utsikten på bilden ovan. A bientôt!

Promenadpremiär

 
Nej, jag har inte tränat en enda gång under 2015. Skäms över att säga det, men idag blev det ändring på det! Eftersom det börjar vankas vår i Paris så snörade jag på mig skorna och tog mig iväg på min första PW i min nya hemort. Blev en tur till La Défense och tillbaka med floden Seine som kompanjon hela vägen. När vädret börjar bli lite mer stabilt så kommer detta definitivt ingå i min veckorutin. Nästa vecka bjuder dock på heltidsjobb så promenaderna får återigen läggas på hyllan, ses i mars!

Centre George Pompidou

 
Efter att ha vinkat av mamma på flygplatsen på morgonen så blev det lunch med min trogna vapendragare Mikaela. Kan minst sagt konstatera att under mitt snart 21 åriga liv har jag aldrig konsumerat sushi och pasta carbonara lika frekvent som jag gjort de senaste veckorna. Gårdagen var inget undantag utan det blev bådadera!
Mellan måltiderna så besökte vi moderna konstmuseet Centre Pompidou i Le Marais. Har blivit mycket konst på senaste tiden och för första gången blev det konst som skapats under min livstid. Konstig konst minst sagt och jag insåg rätt snabbt att jag föredrar det gamla mer. Vi köpte dock inte biljetter till Jeff Koon-utställningen vilket ändå skulle kunna vara rätt kul att se, men ja det får väl bli någon annan gång!
 
13. Besöka Centre Pompidou