Bästa shoppinggatorna i Paris

&Other Stories
35 rue Montmartre
Metro 3 - Sentier
 
COS
68 rue Montmartre
Metro 3 - Sentier
 
Bästa shoppingområdet i Paris är omkring Rue de Rivoli. Längs med den gatan hittar man i stort sett alla highstreetmärken (för oss som lever på en budget) och det är dessutom gångavstånd till både de dyrare lyxbutikerna och till second handshopping i Le Marais. Enda minus är att det blir mycket folk framåt eftermiddagen, men är man ute på morgonen så får man tillräckligt med svängrum. Inte långt bort hittar man även mina favoritbutiker, COS och Other Stories. Skulle inte tacka nej till ett jobb där i höst! 
 
Om man verkligen diggar att vara bland folk så ska man till klassiska Avenue des Champs-Élysées; där finns även de flesta stora modevaruhusens flaggskeppsbutiker. Har man inte så vassa armbågar är Rue de Rennes och Boulevard Saint-Germain lite lugnare. Har man en mellan budget så är Rue de Passy att rekommendera och är man ute efter att spendera deluxe så ska man till Avenue Montaigne
 
För min del blev det idag ett besök längsmed det förstnämnda alternativet. Jag fick också sällskap av härliga Hanna. Kom slutligen hem med 5 nya överdelar, var dock inställd på att köpa byxor haha! Blir nog ett återbesök nästa vecka!


Kommentera här: