Dinan

 
Bilder från den regniga Dinan-visiten.
 
Andra veckan var familjens förra au pair på besök och lyfte hela upplevelsen. Roligt att kunna prata svenska och ha någon i samma våglängd som en själv. Hela gänget besökte iallafall konstnärstaden Dinan en regnig eftermiddag. Säkert en supermysig stad på sommaren med lite solsken, men denna gång var det bara regn och rusk.

Lyxigaste fikat

Bakelsen hette Saint-Honoré och teét Cheri
Fina Kajsa och Hanna
Glada Lina njuter
Skyltfönstret med alla téer. Vi var på caféet i Saint-Germain-des-Prés.
 
Alltid lika mysigt att prata ikapp med dessa
 
I torsdags var vi ett litet gäng som beslutade oss för att spendera en del av veckopengen på fika. För 17€ så fick man en kanna te och en bakelse som hette duga. Gott te, men en helt okej bakelse. Insåg där och då att jag inte diggar smaken av ros. Det var alla fall en trevlig stund med väldigt trevligt sällskap, något som måste göras om, fast med en billigare nota.
 
 
36. Äta något gott från Ladurée 

Saint Malo

 
Bilder från besöket i Saint Malo
 
Ja, jag är tillbaka i Paris och ja, jag vet att jag inte varit bra på att uppdatera. Men nu ska jag väl ta tag i det igen. Första bilderna från Bretagnevistelsen är från när jag, mamman och pojkarna besökte Saint Malo. En mysig stad med mycket stenhus och en väldigt fin strand. Dock bjöd vädret på humörsvängningar, så det var so och regn om vartannat, men glassen smakade gott!